Handbook The global history of work

Coffee from East Africa, wine from California, chocolate from the Ivory Coast - all those every day products are based on labour, often produced under appalling conditions, but always involving the combination of various work processes we are often not aware of. What is the day-to-day reality for wo...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Hofmeester, Karin - 1964- [herausgeberIn]

Linden, Marcel van der - 1952- [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Berlin Boston: De Gruyter Oldenbourg ; 2018

© 2018

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung - Nicht kommerziell - Keine Bearbeitungen 4.0 International ; CC BY-NC-ND 4.0

Schlagwörter:

Arbeit / Arbeitsbeziehungen / Internationaler Vergleich / Geschichte

Schlagwörter:

Work, Handbooks, manuals, etc, History

Work, Handbooks, manuals, etc, Moral and ethical aspects, History

HISTORY / Reference

Formangabe:

Aufsatzsammlung

Systematik:

Anmerkung:

Enthält Literaturangaben, ein Namensregister und ein Sachregister

Umfang:

1 Online-Ressource (VIII, 604 Seiten) ; Diagramme, Karten

Weitere Ausgabe:

Erscheint auch als Druck-Ausgabe: Handbook the global history of work - Berlin : De Gruyter Oldenbourg, 2018

Reihe:

De Gruyter reference

De Gruyter eBook-Paket Geschichte

Links:

Link aufrufen
Volltext
Link aufrufen
Inhaltsverzeichnis
Cover

ISBN:

978-3-11-042458-4

978-3-11-042470-6

978-3-11-042459-1

DOI / URN:

10.1515/9783110424584

Katalog-ID:

1006264515

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!