Caribbean Food Cultures : Culinary Practices and Consumption in the Caribbean and Its Diasporas

Biographical note: Wiebke Beushausen is a research assistant in the junior research group »From the Caribbean to North America and Back« and PhD candidate in literary studies at Heidelberg University. Anne Brüske (PhD) is the head of the junior research group »From the Caribbean to North America and...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Beushausen, Wiebke - 1983- [hrsg]

Brüske, Anne [hrsg]

Uhl, Ana-Sofia - 1986- [hrsg]

Helber, Patrick [hrsg]

Kloß, Sinah Theres [hrsg]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Bielefeld: transcript ; 2014

©2014.

Zeitschrift/Reihe:

Postcolonial Studies - Vol. 18

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

Karibik / Ernährungsgewohnheit / Kulturelle Identität

Schlagwörter:

Food habits, Congresses, Caribbean Area

Food in popular culture, Congresses, Caribbean Area

Food habits in literature, Congresses

Group identity, Congresses, Caribbean Area

Ernährungsgewohnheit

Kulturelle Identität

Food Studies, Caribbean, (Post-)Colonialism, Cultural Identity, Transnationalism, Consumption, Authenticity, Postcolonialism, Culture, Latin America, Cultural Studies

SOCIAL SCIENCE / Popular Culture

Formangabe:

Electronic books

Konferenzschrift

Systematik:

Anmerkung:

Gesehen am 18.06.2015

Umfang:

Online-Ressource (304 S.)

Reproduktion:

2014

Weitere Ausgabe:

Erscheint auch als Druck-Ausgabe: Caribbean food cultures - Bielefeld : transcript-Verl., 2014

Reihe:

Postcolonial Studies ; Vol. 18

De Gruyter eBook-Paket Sozialwissenschaften

Links:

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Inhaltsverzeichnis

ISBN:

978-3-8394-2692-0

DOI / URN:

10.14361/transcript.9783839426920

Katalog-ID:

1655252887

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