Flavour '81 : 3rd Weurman Symposium Proceedings of the International Conference, Munich April 28-30, 1981

Frontmatter -- PREFACE / Schreier, P. -- ACKNOWLEDGEMENTS -- CONTENTS -- SECTION I. SENSORY METHODOLOGY -- A CRITICAL REVIEW OF THRESHOLD, INTENSITY AND DESCRIPTIVE ANALYSES IN FLAVOR RESEARCH / Pangborn, R. M. -- FINDING THE WORD FOR IT - METHODS AND USES OF DESCRIPTIVE SENSORY ANALYSIS / Piggott,...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Schreier, Peter [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Berlin Boston: De Gruyter ; 2019

Ausgabe:

Reprint 2019

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

SCIENCE / General

Anmerkung:

restricted access online access with authorization star

Umfang:

1 Online-Ressource (780 p) ; Num. figs

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Cover
Cover
Contents

ISBN:

978-3-11-084406-1

DOI / URN:

10.1515/9783110844061

Katalog-ID:

1685883729

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!