Gastronomy and urban space : changes and challenges in geographical perspective

Part I: Theoretical aspects of studies on gastronomy in urban space -- Relations between gastronomy and the city -- Theories and concepts related to gastronomy in urban space -- Dimensions of gastronomy in contemporary cities -- Part II: Changes -- Changes in gastronomy and urban space – Introductio...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kowalczyk, Andrzej - 1954- [herausgeberIn]

Derek, Marta [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Cham, Switzerland: Springer ; 2020

© 2020

Schlagwörter:

Economic geography

Urban geography

Human geography

Tourism

Management

Umfang:

1 Online-Ressource (xlii, 345 Seiten) ; Illustrationen, Diagramme, Karten

Reihe:

The urban book series

Springer eBook Collection

Links:

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ISBN:

978-3-030-34492-4

DOI / URN:

10.1007/978-3-030-34492-4

Katalog-ID:

1689103191

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