Food retailing and sustainable development : European perspectives

Faced with dwindling resources and the challenge of climate change, companies are seeking to enhance production while consuming fewer resources. At the same time, consumers are altering their behaviors by seeking local production or bulk buying products. Retailers, as boundary spanners between consu...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Lavorata, Laure [herausgeberIn]

Sparks, Leigh [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Bingley, U.K.: Emerald Publishing Limited ; 2018

©2018

Schlagwörter:

Lebensmitteleinzelhandel / Nachhaltige Entwicklung / Corporate Social Responsibility / Konsumentenverhalten / Deutschland / Frankreich (Nord) / Großbritannien / Polen / Spanien

Schlagwörter:

Food industry and trade ; Europe

Food supply ; Moral and ethical aspects ; Europe

Business & Economics ; Industries / Retailing

Sustainability

Anmerkung:

Includes index. - Print version record

Umfang:

1 online resource (viii, 193 pages) ; cm

Weitere Ausgabe:

Erscheint auch als Druck-Ausgabe: Food retailing and sustainable development - Bingley, UK : Emerald Publishing, 2018

Links:

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ISBN:

978-1-78714-553-5

DOI / URN:

10.1108/9781787145535

Katalog-ID:

1695012976

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