Modern Winemaking

Frontmatter -- CONTENTS -- Preface -- 1. An Overview of Wine making -- 2. Grapes -- 3. The Composition of Wines -- 4. Winemaking Equipment and Materials -- 5. Microorganisms and Fermentations -- 6. Cellar Operations-Preventing and Correcting Problems -- 7. Adjusting Wine Acidity -- 8. Aging Wines --...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jackisch, Philip [verfasserIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Ithaca, NY: Cornell University Press ; 2018

Rechteinformationen:

restricted access

Schlagwörter:

Wine and wine making, Amateurs' manuals

SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food (see also POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy)

Umfang:

1 Online-Ressource ; 29 line drawings

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

Links:

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Cover
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ISBN:

978-1-5017-2181-6

DOI / URN:

10.7591/9781501721816

Katalog-ID:

1698853017

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