Scents and Flavors : A Syrian Cookbook

Frontmatter -- Letter from the General Editor -- About this Paperback -- Contents -- Foreword -- Acknowledgments -- Introduction -- Note on the Text -- Notes to the Introduction -- Scents and Flavors -- Chapter 1: Perfume -- Chapter 2: Beverages -- Chapter 3: How to Make Various Kinds of Fruit Juice...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Roden, Claudia [mitwirkender]

Perry, Charles

Roden, Claudia

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

New York, NY: New York University Press ; 2020

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

Cooking, Syrian

Cookbooks

LITERARY COLLECTIONS / Middle Eastern

Umfang:

1 Online-Ressource (1 online resource)

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

Reihe:

Library of Arabic Literature ; 63

Links:

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Cover
Cover

ISBN:

978-1-4798-0083-4

DOI / URN:

10.18574/9781479800834

Katalog-ID:

1755774702

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