The Pepper Lady’s Pocket Pepper Primer

Frontmatter -- Contents -- Introduction -- Nomenclature -- How to Recognize me Domesticated Species -- Capsaicin, the Pungent Principle -- Color, Aroma, and Flavor -- Nutritional Value -- Selection And Storage -- How to Roast and Rehydrate -- Culture -- The Peppers -- Illustrated Glossary -- Glossar...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Andrews, Jean [verfasserIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Austin: University of Texas Press ; 2021

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

Peppers, Identification

Peppers--Identification

SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food (see also POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy)

Umfang:

1 Online-Ressource (1 online resource)

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

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Cover

ISBN:

978-1-4773-0271-2

DOI / URN:

10.7560/704831

Katalog-ID:

1785767259

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