Naturally Healthy Mexican Cooking : Authentic Recipes for Dieters, Diabetics, and All Food Lovers

Frontmatter -- Contents -- Preface -- Acknowledgments -- Introduction -- Drinks -- Tortillas -- Salsas & Relishes -- Botanas -- Rice, Beans, and Other Side Dishes -- Soups -- Salads -- Egg Dishes -- Antojitos Mexicanos -- Poultry Entrées -- Beef Entrées -- Pork Entrées -- Lamb Entrée -- Seafood...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Peyton, Jim [verfasserIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Austin: University of Texas Press ; 2021

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

Cooking, Mexican

Diabetes -- Diet therapy -- Recipes

Diabetes, Recipes, Diet therapy

Low-calorie diet -- Recipes

Low-calorie diet, Recipes

Reducing diets -- Recipes

Reducing diets, Recipes

SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food (see also POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy)

Umfang:

1 Online-Ressource (1 online resource)

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

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Cover

ISBN:

978-0-292-75866-7

DOI / URN:

10.7560/745490

Katalog-ID:

1785775375

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