Nothing Fancy : Recipes and Recollections of Soul-Satisfying Food

Frontmatter -- Contents -- Foreword -- Acknowledgments -- Part I: Recollections -- Introduction -- The Making of a Palate -- My Bêtes Noires -- Addictions -- Equipment I Simply Cannot Do Without -- Ingredients -- Cookbookese -- My Bêtes Noires Vertes -- Part II: Recipes -- Appetizers -- Soups -- Veg...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kennedy, Diana [verfasserIn]

McCullough, Frances [mitwirkender]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Austin: University of Texas Press ; 2021

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

Cooking

International cooking

SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food (see also POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy)

Umfang:

1 Online-Ressource (1 online resource)

Beschreibung:

Mode of access: Internet via World Wide Web.

Reproduktion:

[Online-Ausgabe]

Links:

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Cover

ISBN:

978-1-4773-1009-0

DOI / URN:

10.7560/308288

Katalog-ID:

1785797735

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