Food Allergies in Modern Life

Food allergy, a specific immune response that occurs reproducibly upon exposure to a food allergen, is an increasing public health problem, causing a significant burden for affected patients, resulting in dietary restrictions, fear of accidental ingestions and related risk of severe reactions, and r...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Manti, Sara [herausgeberIn]

Marseglia, Gian Luigi [herausgeberIn]

Leonardi, Salvatore [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Unbestimmt

Erschienen:

Erscheinungsort nicht ermittelbar: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute ; 2022

Rechteinformationen:

Open Access

Creative Commons ; https://creativecommons.org/licenses/by/4.0

Schlagwörter:

Research & information: general

Biology, life sciences

Food & society

Umfang:

1 Online-Ressource (202 p.)

Links:

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ISBN:

978-3-0365-5167-8

978-3-0365-5168-5

Katalog-ID:

1832249328

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