Food in Sub-Saharan Africa

Presents an integrated multidisciplinary perspective on contemporary food issues in Sub-Saharan Africa

Gespeichert in:
Autor*in:

Asante, S. K. B. [mitwirkender]

Bates, Robert P. [mitwirkender]

Berry, Sara [mitwirkender]

Browne, Robert S. [mitwirkender]

Cohen, Ronald [mitwirkender]

Cummings, Robert J. [mitwirkender]

Davis, R. Hunt [mitwirkender]

Eicher, Carl K. [mitwirkender]

Fox, Charles [mitwirkender]

Fresco, Louise O. [mitwirkender]

Goldsmith, Paul [mitwirkender]

Guthrie, Charles [mitwirkender]

Hansen, Art [mitwirkender]

Hansen, Art [herausgeberIn]

Herdt, Robert W. [mitwirkender]

Hiebsch, Clifton [mitwirkender]

Lemarchand, René [mitwirkender]

McGee, Daniel [mitwirkender]

McMillan, Della E. [mitwirkender]

McMillan, Della E. [herausgeberIn]

Mcdowell, Robert E. [mitwirkender]

Mcglothlen, Michael E. [mitwirkender]

Mcmillan, Della E [mitwirkender]

Nicholson, Sharon E. [mitwirkender]

O’Hair, Stephen K. [mitwirkender]

Plucknett, Donald L. [mitwirkender]

Poats, Susan V. [mitwirkender]

Popenoe, Hugh [mitwirkender]

Simpson, James R. [mitwirkender]

Smith, Nigel J. H. [mitwirkender]

Spring, Anita [mitwirkender]

Staatz, John M. [mitwirkender]

Wagner, Patricia A. [mitwirkender]

Webley, Olivia [mitwirkender]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Boulder: Lynne Rienner Publishers ; 2023

©1986

Rechteinformationen:

Restricted Access

Schlagwörter:

POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy (see also SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food)

Umfang:

1 Online-Ressource (375 p.)

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Cover

ISBN:

978-1-68585-291-7

DOI / URN:

10.1515/9781685852917

Katalog-ID:

1845171667

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!