Eine Geschichte mit Geschmack : Die Natur synthetischer Aromastoffe im 20. Jahrhundert am Beispiel Vanillin

It is difficult to imagine food today without flavorings, whether natural, synthetic, or artificial. But at the same time, they are substances that society is viewing increasingly critically and whose chemical and industrial roots are under scrutiny. A History with Taste tells the story of flavor pr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Gennermann, Paulina S. [verfasserIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Unbestimmt

Erschienen:

Berlin/Boston: De Gruyter ; 2023

Rechteinformationen:

Open Access

Creative Commons ; https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0

Schlagwörter:

History

History: earliest times to present day

Social & cultural history

Chemistry

Umfang:

1 Online-Ressource (264 p.)

Links:

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ISBN:

978-3-11-119029-7

978-3-11-118906-2

978-3-11-119099-0

Katalog-ID:

1869182464

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