Applications of Modified Starches

Starch is the main source of energy to humans, but starch today has other roles in food, packing and pharmaceutical industries like filler, emulsion stabilizer, coating, etc. The native form of starch has application limitations on broad range of temperature, pH and stability, among others, required...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Flores Huicochea, Emmanuel [herausgeberIn]

Rendón Villalobos, Rodolfo [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Unbestimmt

Erschienen:

Erscheinungsort nicht ermittelbar: IntechOpen ; 2018

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung 3.0 Unported ; CC BY 3.0

Schlagwörter:

Polymer chemistry

Umfang:

1 Online-Ressource (78 p.)

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen

ISBN:

978-1-78923-373-5

978-1-78923-372-8

978-1-83881-333-8

Katalog-ID:

1877755192

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!