Novel Foods and Edible Insects in the European Union : An Interdisciplinary Analysis

This open access book proposes an in-depth study on a vast range of issues connected to the regulation of Novel Foods in the European Union, pursuing an interdisciplinary approach and thus providing a comprehensive picture of this complex topic. Particular attention is paid not only to the current E...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Scaffardi, Lucia [herausgeberIn]

Formici, Giulia [herausgeberIn]

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Cham: Springer Nature ; 2022

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung 4.0 International ; CC BY 4.0

Schlagwörter:

International law

Public international law: economic and trade

International economics

Food and beverage technology

Umfang:

1 Online-Ressource (169 p.)

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen

ISBN:

978-3-031-13494-4

Katalog-ID:

1904962718

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!