Food and the city in Europe since 1800

Gespeichert in:
Autor*in:

Atkins, Peter J. - 1949- [hrsg]

Lummel, Peter - 1961-

Oddy, Derek J. - 1931-

Format:

Buch

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Aldershot u.a.: Ashgate ; c 2007

Schlagwörter:

Westeuropa / Verstädterung / Ernährungsgewohnheit / Geschichte 1800-2000

Schlagwörter:

Food habits, History, Europe, Western

Food supply, History, Europe, Western

Food, Political aspects, Europe, Western

Urbanization, History, Europe

Geschichte

Food supply, Europe, History, 19th century, Congresses

Food supply, Europe, History, 20th century, Congresses

Food, Quality, Europe, History, 19th century, Congresses

Food, Quality, Europe, History, 20th century, Congresses

Europe, Western, History

Europe, Western, Social conditions

Formangabe:

Konferenzschrift

Systematik:

Anmerkung:

Includes bibliographical references and index

Umfang:

XVI, 260 S. ; graph. Darst., Ill

Weitere Ausgabe:

Erscheint auch als Online-Ausgabe: Food and the city in Europe since 1800 - Aldershot [u.a.] : Ashgate, 2007

Links:

Inhaltsverzeichnis

ISBN:

0-7546-4989-X

978-0-7546-4989-2

Katalog-ID:

522784607

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