Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas?

Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? is a book that presents and explores the PROFETAS programme for development of a more sustainable food system by studying the feasibility of substituting meat with plant based alternatives. The emphasis is on improving the food system by...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Aiking, Harry [verfasserIn]

Boer, Joop

Vereijken, Johan

Format:

E-Book

Sprache:

Englisch

Erschienen:

Dordrecht: Springer ; 2006

Schlagwörter:

Fleischwaren / Nachhaltige Entwicklung / Lebensmittelkonsum / Ernährungsindustrie

Landwirtschaft / Umweltverträglichkeit / Proteine / Lebensmittelproduktion / Soziokultureller Faktor / Nachhaltigkeit

Ernährungspolitik / Nachhaltigkeit / Proteine / Lebensmittelproduktion / Nahrungskette / Proteingehalt

Schlagwörter:

Food Science

Agriculture

Environmental sciences

Sustainable development

Environmental pollution

Farm economics

Anmerkung:

Includes bibliographical references and index

Umfang:

Online-Ressource ; v.: digital

Reproduktion:

Online-Ausg. ; Springer eBook Collection. Earth and Environmental Science

Reihe:

Environment & Policy ; 45

Links:

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Volltext
Inhaltsverzeichnis

ISBN:

978-1-4020-4842-5

DOI / URN:

10.1007/1-4020-4842-4

Katalog-ID:

524974209

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