Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Astringency subqualities and sensory perception of Tuscan Sangiovese wines
von: Alessandra Rinaldi
2020, in:
OENO One
Wird geladen...
2
Differences in Astringency Subqualities Evaluated by Consumers and Trained Assessors on Sangiovese Wine Using Check-All-That-Apply (CATA)
von: Alessandra Rinaldi
2021, in:
Foods
Wird geladen...
3
Commercial Mannoproteins Improve the Mouthfeel and Colour of Wines Obtained by Excessive Tannin Extraction
von: Alessandra Rinaldi
2021, in:
Molecules
Wird geladen...
4
Evolution of Sangiovese Wines With Varied Tannin and Anthocyanin Ratios During Oxidative Aging
von: Angelita Gambuti
2018, in:
Frontiers in Chemistry
Wird geladen...
5
Il design per il wellness e l’active ageing
von: Alessia Brischetto
2020, in:
And
Wird geladen...
6
Impact of 5-year bottle aging under controlled oxygen exposure on sulfur dioxide and phenolic composition of tannin-rich red wines
von: Angelita Gambuti
2020, in:
OENO One
Wird geladen...
7
Effect of Chitosan on the Removal of Different Types of Tannins from Red Wines
von: Luigi Picariello
2021, in:
Applied Sciences
Wird geladen...
8
Effect of Different Enological Tannins on Oxygen Consumption, Phenolic Compounds, Color and Astringency Evolution of Aglianico Wine
von: Luigi Picariello
2020, in:
Molecules
Wird geladen...
9
HIV infection of monocytes-derived dendritic cells inhibits Vγ9Vδ2 T cells functions.
von: Alessandra Sacchi
2014, in:
PLoS ONE
Wird geladen...
10
Vγ9Vδ2 T-Cell Polyfunctionality Is Differently Modulated in HAART-Treated HIV Patients according to CD4 T-Cell Count.
von: Rita Casetti
2015, in:
PLoS ONE
Wird geladen...
11
Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency
von: Cristian Galaz Torres
2023, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
11
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
11
Italian
1
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...