Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Evaluation of Plant-Based Byproducts as Green Fining Agents for Precision Winemaking
von: Andrea Versari
2022, in:
Molecules
Wird geladen...
2
Recent Advances and Applications of Pulsed Electric Fields (PEF) to Improve Polyphenol Extraction and Color Release during Red Winemaking
von: Arianna Ricci
2018, in:
Beverages
Wird geladen...
3
The Oxygen Consumption Kinetics of Commercial Oenological Tannins in Model Wine Solution and Chianti Red Wine
von: Jelena Jeremic
2020, in:
Molecules
Wird geladen...
4
Preliminary Study of the Effects of Pulsed Electric Field (PEF) Treatments in Wines Obtained from Early-Harvested Sangiovese Grapes
von: Arianna Ricci
2020, in:
Beverages
Wird geladen...
5
Mannoprotein Content and Volatile Molecule Profiles of Trebbiano Wines Obtained by
von: Giacomo Braschi
2019, in:
Fermentation
Wird geladen...
6
Suitability of the Cyclic Voltammetry Measurements and DPPH• Spectrophotometric Assay to Determine the Antioxidant Capacity of Food-Grade Oenological Tannins
von: Arianna Ricci
2019, in:
Molecules
Wird geladen...
7
Monitoring Oxidative Status in Winemaking by Untargeted Linear Sweep Voltammetry
von: Jelena Jeremic
2020, in:
Foods
Wird geladen...
8
Multivariate characterisation of Italian monovarietal red wines using MIR spectroscopy
von: Giuseppina P. Parpinello
2019, in:
OENO One
Wird geladen...
9
Characterization of an Antioxidant and Antimicrobial Extract from Cool Climate, White Grape Marc
von: Kenneth J. Olejar
2019, in:
Antioxidants
Wird geladen...
10
Recovery of Phenolic Compounds from Red Grape Pomace Extract through Nanofiltration Membranes
von: Jaime A. Arboleda Mejia
2020, in:
Foods
Wird geladen...
11
Decoding the Proanthocyanins Profile of Italian Red Wines
von: Panagiotis Arapitsas
2022, in:
Beverages
Wird geladen...
12
The macromolecular diversity of Italian monovarietal red wines
von: Matteo Marangon
2022, in:
OENO One
Wird geladen...
13
Monoterpenoids and norisoprenoids in Italian red wines
von: Davide Slaghenaufi
2022, in:
OENO One
Wird geladen...
14
Free methyl salicylate and its glycosides mapping in monovarietal Italian white wines
von: Maurizio Piergiovanni
2023, in:
OENO One
Wird geladen...
15
Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency
von: Cristian Galaz Torres
2023, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
15
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
15
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...