Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Augmenting yogurt quality attributes through hydrocolloidal gums
von: Lubna Rafiq
2020, in:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Wird geladen...
2
Encapsulation of probiotics in solid lipid micro particle for improved viability and stability under stressed conditions
von: Muhammad Azeem
2023, in:
International Journal of Food Properties
Wird geladen...
3
Green-synthesized selenium nanoparticles using garlic extract and their application for rapid detection of salicylic acid in milk
von: Rashna AFTAB
2023, in:
Food Science and Technology
Wird geladen...
4
Recent developments in physical invigoration techniques to develop sprouts of edible seeds as functional foods
von: Sadia Hassan
2022, in:
Frontiers in Sustainable Food Systems
Wird geladen...
5
Food-induced anaphylaxis: causes, risk factors and clinical management
von: Syed Junaid Ur-Rahman
2021, in:
Food and Agricultural Immunology
Wird geladen...
6
Zogale (Moringaolifera) as a functional ingredient: A review on its nutraceutical properties and food applications
von: Rabia Iqbal
2021, in:
International Journal of Food Properties
Wird geladen...
7
Nutritional and therapeutic perspectives of Stevia rebaudiana as emerging sweetener; a way forward for sweetener industry
von: Muhammad Farhan Jahangir Chughtai
2020, in:
CyTA - Journal of Food
Wird geladen...
8
Safety and quality assessment of street‐vended barbecue chicken samples from Faisalabad, Pakistan
von: Ayesha Ali
2023, in:
Food Science & Nutrition
Wird geladen...
9
A review on biochemical constituents of pumpkin and their role as pharma foods; a key strategy to improve health in post COVID 19 period
von: Ashiq Hussain
2023, in:
Food Production, Processing and Nutrition
Wird geladen...
10
Comparative study of physicochemical and hedonic response of ginger rhizome and leaves enriched patties
von: Saira Tanweer
2021, in:
Czech Journal of Food Sciences
Wird geladen...
11
In Vitro Probiotic Potential and Safety Evaluation (Hemolytic, Cytotoxic Activity) of
von: Iqra Yasmin
2020, in:
Microorganisms
Wird geladen...
12
Rice: a potential vehicle for micronutrient fortification
von: Syed Junaid-ur-Rahman
2022, in:
Clinical Phytoscience
Wird geladen...
13
Incidence, Enumeration and Confirmation of Listeria and its Species in Ready-to-eat Street Vended Salads Sold at Various Outlets of Faisalabad City, Pakistan
von: Adnan Khaliq
2021, in:
Journal of Pure and Applied Microbiology
Wird geladen...
14
Metabolic syndrome extenuation in rat model by feeding Stevia rebaudiana Bertoni cookies
von: Muhammad Farhan Jahangeer Chughtai
2024, in:
Cogent Food & Agriculture
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
14
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
14
Spanish
1
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...