Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Flavor deterioration of Mandarin juice during storage by MDGC-MS/O and GC-MS/PFPD
von: Cheng, Yujiao
2022, in:
LWT - food science and technology
Wird geladen...
2
Similar proteome expression profiles of the aggregated lymphoid nodules area and Peyer’s patches in Bactrian camel
von: Cheng, Yujiao
2023, in:
BMC genomics
Wird geladen...
3
Corrigendum to “Flavor deterioration of Mandarin juice during storage by MDGC-MS/O and GC-MS/PFPD” [LWT-Food Sci. Technol. 159(2022) 113132]
von: Cheng, Yujiao
2023, in:
LWT - food science and technology
Wird geladen...
4
Comprehensive identification and distribution pattern of 37 oxygenated heterocyclic compounds in commercially important citrus juices
von: Li, Guijie
2021transfer abstract, in:
Assessment of urban identity through a matrix of cultural landscapes
Wird geladen...
5
Promoter characterization of a citrus linalool synthase gene mediating interspecific variation in resistance to a bacterial pathogen
von: Wang, Qiying
2023, in:
BMC plant biology
Wird geladen...
6
Protective effects of polymethoxyflavone-rich cold-pressed orange peel oil against ultraviolet B-induced photoaging on mouse skin
von: Li, Guijie
2020, in:
Group-based trajectories of maternal intake of sugar-sweetened beverage and offspring oral health from a prospective birth cohort study
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
6
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
6
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...