Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Chronic and acute respiratory effects among grain mill workers
von: Gimenez, Catherine
1995, in:
International archives of occupational and environmental health
Wird geladen...
2
Immunoglobulin-E Reactivity and Structural Analysis of Wheat Low-Molecular-Weight Glutenin Subunits and Their Repetitive and Nonrepetitive Halves
von: Mameri, Hamza
2012, in:
Journal of agricultural and food chemistry
Wird geladen...
3
Effects of chronic low-dose exposure to ionizing radiation on physician microvascular structure revealed by nail fold capillaroscopy
von: Wild, Pascal
2015, in:
Radiation and environmental biophysics
Wird geladen...
4
Effects of chronic low-dose exposure to ionizing radiation on physician microvascular structure revealed by nail fold capillaroscopy
von: Wild, Pascal
2015, in:
Radiation and environmental biophysics
Wird geladen...
5
Effects of chronic low-dose exposure to ionizing radiation on physician microvascular structure revealed by nail fold capillaroscopy
von: Wild, Pascal
2016, in:
Radiation and environmental biophysics
Wird geladen...
6
Effects of chronic low-dose exposure to ionizing radiation on physician microvascular structure revealed by nail fold capillaroscopy
von: Wild, Pascal
2015, in:
Radiation and environmental biophysics
Wird geladen...
7
A Recombinant ω-Gliadin-like D-Type Glutenin and an α-Gliadin from Wheat (Triticum aestivum): Two Immunoglobulin E Binding Proteins, Useful for the Diagnosis of Wheat-Dependent Allergies
von: Mameri, Hamza
2012, in:
Journal of agricultural and food chemistry
Wird geladen...
8
Recombinant Proteins and Peptides as Tools for Studying IgE Reactivity with Low-Molecular-Weight Glutenin Subunits in Some Wheat Allergies
von: Snégaroff, Jacques
2007, in:
Journal of agricultural and food chemistry
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Nein
6
Ja
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
5
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...