Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Alternative 3' UTRs act as scaffolds to regulate membrane protein localization
von: Binyamin D Berkovits
2015, in:
Nature
Wird geladen...
2
Endogenous p53 expression in human and mouse is not regulated by its 3′UTR
von: Sibylle Mitschka
2021, in:
eLife
Wird geladen...
3
The Application of Non-Thermal Technologies for Wine Processing, Preservation, and Quality Enhancement
von: Yogesh Kumar
2023, in:
Beverages
Wird geladen...
4
In vivo reconstitution finds multivalent RNA–RNA interactions as drivers of mesh-like condensates
von: Weirui Ma
2021, in:
eLife
Wird geladen...
5
Impact of Sample Pretreatment and Extraction Methods on the Bioactive Compounds of Sugar Beet (
von: Peyman Ebrahimi
2022, in:
Molecules
Wird geladen...
6
Conditional immortalization of human B cells by CD40 ligation.
von: Martina Wiesner
2008, in:
PLoS ONE
Wird geladen...
7
Enhancers regulate 3′ end processing activity to control expression of alternative 3′UTR isoforms
von: Buki Kwon
2022, in:
Nature Communications
Wird geladen...
8
Effect of Interspecific Yeast Hybrids for Secondary In-Bottle Alcoholic Fermentation of English Sparkling Wines
von: Matteo Marangon
2023, in:
Foods
Wird geladen...
9
Effects of Traditional and Modern Post-Harvest Withering Processes on the Composition of the
von: Diego Tomasi
2021, in:
Molecules
Wird geladen...
10
Widespread intronic polyadenylation diversifies immune cell transcriptomes
von: Irtisha Singh
2018, in:
Nature Communications
Wird geladen...
11
Free methyl salicylate and its glycosides mapping in monovarietal Italian white wines
von: Maurizio Piergiovanni
2023, in:
OENO One
Wird geladen...
12
Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency
von: Cristian Galaz Torres
2023, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
13
Two high-risk susceptibility loci at 6p25.3 and 14q32.13 for Waldenström macroglobulinemia
von: Mary L. McMaster
2018, in:
Nature Communications
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Nein
1
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
13
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...