Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Performance and egg quality of Japanese quails submitted to cyclic heat stress
von: F Vercese
2012, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
2
Yolk Color and Lipid Oxidation of the Eggs of Commercial White Layers Fed Diets Supplemented with Vegetable Oils
von: ABG Faitarone
2016, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
3
The effects of alternative forced-molting methods on the performance and egg quality of commercial layers
von: AB Molino
2009, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
4
Calcium and available phosphorus levels for laying hens in second production cycle
von: K Pelicia
2009, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
5
Calcium levels and limestone particle size in the diet of commercial layers at the end of the first production cycle
von: K Pelicia
2009, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
6
Effects of Phytogenic Additives and Organic Acids, alone or in combination, on the Performance, Intestinal Quality and Immune Responses of Broiler Chickens
von: VB Fascina
in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
7
Cholesterol levels and nutritional composition of commercial layers eggs fed diets with different vegetable oils
von: ABG Faitarone
2013, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
8
Effects of dietary calcium levels and limestone particicle size on the performance, tibia and blood of laying hens
von: K Pelicia
2011, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
9
Effects of dietary clinoptilolite and calcium levels on the performance and egg quality of commercial layers
von: DA Berto
2013, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
10
Effects of dietary clinoptilolite and calcium levels on uric acid and calcium blood concentrations and bone quality of commercial layers
von: DA Berto
2013, in:
Brazilian Journal of Poultry Science
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
10
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
10
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...