Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Phenolic characterization of Northeast Portuguese propolis: usual and unusual compounds
von: Falcão, Soraia I.
2009, in:
Analytical and bioanalytical chemistry
Wird geladen...
2
A Proposal for Physicochemical Standards and Antioxidant Activity of Portuguese Propolis
von: Falcão, Soraia I.
2013, in:
Journal of the American Oil Chemists' Society
Wird geladen...
3
Phenolic quantification and botanical origin of Portuguese propolis
von: Falcão, Soraia I.
2013, in:
Basal PPARα inhibits bile acid metabolism adaptation in chronic cholestatic model induced by α-naphthylisothiocyanate
Wird geladen...
4
A voltammetric tool for the evaluation of propolis antioxidant activity
von: Falcão, Soraia I.
2016, in:
European food research and technology
Wird geladen...
5
A Proposal for Physicochemical Standards and Antioxidant Activity of Portuguese Propolis
von: Falcão, Soraia I.
2013, in:
The journal of the American Oil Chemists' Society
Wird geladen...
6
Bee pollen and bee bread nutritional potential: Chemical composition and macronutrient digestibility under in vitro gastrointestinal system
von: Aylanc, Volkan
2023, in:
Food chemistry
Wird geladen...
7
From the hive to the table: Nutrition value, digestibility and bioavailability of the dietary phytochemicals present in the bee pollen and bee bread
von: Aylanc, Volkan
2021, in:
Impact of NaSO4 dominated ionic strength on trace metal removal products in vertical flow bioreactors
Wird geladen...
8
Oleuropein/ligstroside isomers and their derivatives in Portuguese olive mill wastewaters
von: Cardoso, Susana M.
2011, in:
Food chemistry
Wird geladen...
9
Description of the volatile fraction of Erica honey from the northwest of the Iberian Peninsula
von: Rodríguez-Flores, M. Shantal
2021, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
10
Chemical profile from the head of Vespa velutina and V. crabro
von: Rodríguez-Flores, M. Shantal
2021, in:
Apidologie
Wird geladen...
11
The impact of bee product incorporation on the processing properties, nutritional value, sensory acceptance, and microbial stability of bread
von: Ertosun, Seymanur
2023, in:
Sensing and instrumentation for food quality and safety
Wird geladen...
12
Production of chitosan-based biodegradable active films using bio-waste enriched with polyphenol propolis extract envisaging food packaging applications
von: De Carli, Cristiane
2022, in:
International journal of biological macromolecules
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
10
Nein
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
11
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...