Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Chemical composition of volatile aroma metabolites and their glycosylated precursors that can uniquely differentiate individual grape cultivars
von: Ghaste, Manoj
2015, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
2
Chemical composition of volatile aroma metabolites and their glycosylated precursors that can uniquely differentiate individual grape cultivars
von: Ghaste, Manoj
2015, in:
Food chemistry
Wird geladen...
3
Seedling growth and fall armyworm feeding preference influenced by dhurrin production in sorghum
von: Gruss, Shelby M.
2022, in:
Theoretical and applied genetics
Wird geladen...
4
Chemical basis of the synergism and antagonism in microbial communities in the nests of leaf-cutting ants
von: Schoenian, Ilka
2011, in:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
Wird geladen...
5
Synthesis of Wine Thiol Conjugates and Labeled Analogues: Fermentation of the Glutathione Conjugate of 3-Mercaptohexan-1-ol Yields the Corresponding Cysteine Conjugate and Free Thiol
von: Savant, Rahul H.
2010, in:
Journal of agricultural and food chemistry
Wird geladen...
6
Dhurrin stability and hydrogen cyanide release in dried sorghum samples
von: Gruss, Shelby M.
2022, in:
Field crops research
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Nein
3
Ja
3
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
4
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...