Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Comparative evaluation of three different ELISA assays and HPLC-ESI-ITMS/MS for the analysis of Nε-carboxymethyl lysine in food samples
von: Gómez-Ojeda, Armando
2018, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
2
Dietary Advanced Glycation End Products and Cardiometabolic Risk
von: Luévano-Contreras, Claudia
2017, in:
Current diabetes reports
Wird geladen...
3
Black bean ( Phaseolus vulgaris L.) protein hydrolysates reduce acute postprandial glucose levels in adults with prediabetes and normal glucose tolerance
von: Mojica, Luis
2023, in:
Journal of functional foods
Wird geladen...
4
Association of Circulating miR-155 and Serum Vaspin with Metabolic Alterations in Adults with Different Levels of Visceral Adiposity
von: Flores-Estrada, Guadalupe
2023, in:
Metabolism
Wird geladen...
5
Contribution of RAGE axis activation to the association between metabolic syndrome and cancer
von: Garay-Sevilla, Ma. Eugenia
2021, in:
Molecular and cellular biochemistry
Wird geladen...
6
Reduction of small dense LDL and Il-6 after intervention with Plantago psyllium in adolescents with obesity: a parallel, double blind, randomized clinical trial
von: González, Alma Patricia
2021, in:
European journal of pediatrics
Wird geladen...
7
Nε-(carboxymethyl)-l-lysine content in cheese, meat and fish products is affected by the presence of copper during elaboration process
von: Jaramillo Ortiz, Sarahi
2017, in:
European food research and technology
Wird geladen...
8
Methylglyoxal is associated with bacteriostatic activity of high fructose agave syrups
von: Corrales Escobosa, Alma Rosa
2014, in:
Food chemistry
Wird geladen...
9
Methylglyoxal is associated with bacteriostatic activity of high fructose agave syrups
von: Corrales Escobosa, Alma Rosa
2014, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
8
Nein
1
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
8
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...