Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Phytochemistry and pharmacological compounds present in scent leaf: A review
von: Great Iruoghene Edo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
2
Association of alcohol use and dietary lifestyle of commercial drivers during the COVID-19 pandemic in Nigeria
von: Great Iruoghene Edo
2022, in:
Bulletin of the National Research Centre
Wird geladen...
3
Investigation of the metal complexes and bioactive compound formed by coordination of bioactive phytochemical from ginger (Zingiber officinale) extracts to metal ions
von: Great Iruoghene Edo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
4
Cyperus esculentus (tiger nut): An insight into its bioactive compounds, biological activities, nutritional and health benefits
von: Great Iruoghene Edo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
5
Evaluation of the physicochemical, phytochemical and anti-bacterial potential of Zingiber officinale (ginger)
von: Great Iruoghene Edo
2024, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
6
The ameliorative effects of Vernonia amygdalina extract on superoxide dismutase and glutathione s-transferase on alloxan induced diabetes on male Wistar rats
von: Great Iruoghene Edo
2024, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
7
Biological and bioactive components of bitter leaf (Vernonia amygdalina leaf): Insight on health and nutritional benefits. A review
von: Great Iruoghene Edo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
8
Proximate composition and health benefit of Roselle leaf (Hibiscus sabdariffa). Insight on food and health benefits
von: Great Iruoghene Edo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
9
Mechanisms of action by sulphur compounds in Allium sativum. A review
von: Agatha Ngukuran Jikah
2023, in:
Pharmacological Research - Modern Chinese Medicine
Wird geladen...
10
Proximate, mineral, sensorial and microbiological properties of chin-chin produced from okra seed and wheat flour blends
von: Joseph Oghenewogaga Owheruo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
11
Quality evaluation of value-added nutritious biscuit with high antidiabetic properties from blends of wheat flour and oyster mushroom
von: Joseph Oghenewogaga Owheruo
2023, in:
Food Chemistry Advances
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
11
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
11
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...