Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Review on plant-derived bioactive peptides: biological activities, mechanism of action and utilizations in food development
von: Hongxiu Fan
2022, in:
Journal of Future Foods
Wird geladen...
2
Effect of Tremella fuciformis polysaccharide on the stalling and flavor of tteok during storage
von: Hongxiu Fan
2023, in:
Food Science and Human Wellness
Wird geladen...
3
Tremella Polysaccharide Has Potential to Retard Wheat Starch Gel System Retrogradation and Mechanism Research
von: Jiaxun Wang
2023, in:
Foods
Wird geladen...
4
Isolation, purification, structural characteristic and antioxidative property of polysaccharides from A. cepa L. var. agrogatum Don
von: Hongcheng Liu
2020, in:
Food Science and Human Wellness
Wird geladen...
5
Preparation and Characterization of a Novel Polysaccharide-Iron(III) Complex in Auricularia auricula Potentially Used as an Iron Supplement
von: Tong Liu
2019, in:
BioMed Research International
Wird geladen...
6
Healthy function and high valued utilization of edible fungi
von: Yanrong Zhang
2021, in:
Food Science and Human Wellness
Wird geladen...
7
Dynamic microwave-assisted extraction combined with liquid phase microextraction based on the solidification of a floating drop for the analysis of organochlorine pesticides in grains followed by GC
von: Guijie Li
2021, in:
Food Science and Human Wellness
Wird geladen...
8
Tiger Nut Oil-Based Oil Gel: Preparation, Characterization, and Storage Stability
von: Shanshan Zhang
2023, in:
Foods
Wird geladen...
9
Adsorption and controlled release performances of flavor compounds by rice bran insoluble dietary fiber improved through steam explosion method
von: Hongcheng Liu
2023, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
10
Isolation, purification, and structural elucidation of Stropharia rugosoannulata polysaccharides with hypolipidemic effect
von: Yinlu Gao
2022, in:
Frontiers in Nutrition
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
10
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
10
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...