Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Modulation of the intestinal microbiota by apple cider vinegar in rats subjected to cafeteria diet
von: Bouderbala, Hadjer
2019, in:
Archives of cardiovascular diseases / Supplements
Wird geladen...
2
Microwave irradiation under different pH conditions induced a decrease in β-lactoglobulin antigenicity
von: Grar, Hadria
2009, in:
European food research and technology
Wird geladen...
3
Effect of tartrazine on digestive enzymatic activities: in vivo and in vitro studies
von: Ameur, Fatma Zohra
2019, in:
Toxicological research
Wird geladen...
4
Sulfanilic acid increases intracellular free-calcium concentration, induces reactive oxygen species production and impairs trypsin secretion in pancreatic AR42J cells
von: Ameur, Fatma Zohra
2018, in:
Food and chemical toxicology
Wird geladen...
5
Effect of a normal protein diet on oxidative stress and organ damage in malnourished rats
von: Gourine, Hanane
2018, in:
Frontiers of biology in China
Wird geladen...
6
Relationship between the insulin resistance and circulating predictive biochemical markers in metabolic syndrome among young adults in western Algeria
von: Belhayara, Mohammed Ilyes
2019, in:
Dereplication of Mammea neurophylla metabolites to isolate original 4-phenylcoumarins
Wird geladen...
7
Peptic hydrolysis of bovine beta‐lactoglobulin under microwave treatment reduces its allergenicity in an ex vivo murine allergy model
von: El Mecherfi, Kamel‐Eddine
2015, in:
International journal of food science & technology
Wird geladen...
8
Evaluating the Probiotic Potential of Lactobacillus plantarum Strains from Algerian Infant Feces: Towards the Design of Probiotic Starter Cultures Tailored for Developing Countries
von: Gheziel, Chahira
2018, in:
Probiotics and Antimicrobial Proteins
Wird geladen...
9
Combined microwave and enzymatic treatments for β-lactoglobulin and bovine whey proteins and their effect on the IgE immunoreactivity
von: El Mecherfi, Kamel Eddine
2011, in:
European food research and technology
Wird geladen...
10
Supplementation with β-carotene or vitamin E protects against increase in anaphylactic response in β-lactoglobulin-sensitized Balb/c mice: ex vivo study
von: Grar, Hadria
2015, in:
European food research and technology
Wird geladen...
11
Prophylactic properties of Bacillus subtilis in a bovine β-lactoglobulin sensitized mice model
von: Dib, Wafaa
2019, in:
European food research and technology
Wird geladen...
12
Mechanisms of tissue factor induction by the uremic toxin indole-3 acetic acid through aryl hydrocarbon receptor/nuclear factor-kappa B signaling pathway in human endothelial cells
von: Addi, Tawfik
2018, in:
Archives of toxicology
Wird geladen...
13
Abstracts from the Food Allergy and Anaphylaxis Meeting 2016
von: Pouessel, Guillaume
2017, in:
Clinical and translational allergy
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Nein
1
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
13
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...