Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Advances in the Microbial Synthesis of 5-Hydroxytryptophan
von: Xin-Xin Liu
2021, in:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Wird geladen...
2
Differential effects of genistein and 8-prenylgenistein on reproductive tissues in immature female mice
von: Xiao-Li Li
2019, in:
Pharmaceutical Biology
Wird geladen...
3
Determination of the regulatory network and function of the lysR-type transcriptional regulator of Lactiplantibacillus plantarum, LpLttR
von: Xin-Xin Liu
2022, in:
Microbial Cell Factories
Wird geladen...
4
The Arginine Repressor ArgR2 Controls Conjugated Linoleic Acid Biosynthesis by Activating the cla Operon in Lactiplantibacillus plantarum
von: Xin-Xin Liu
2022, in:
Microbiology Spectrum
Wird geladen...
5
Ganoderic acids-rich ethanol extract from Ganoderma lucidum protects against alcoholic liver injury and modulates intestinal microbiota in mice with excessive alcohol intake
von: Wei-Ling Guo
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
6
Corrigendum to “Ganoderic acids-rich ethanol extract from Ganoderma lucidum protects against alcoholic liver injury and modulates intestinal microbiota in mice with excessive alcohol intake” [Curr. Res. Food Sci. 5(2022) 515–530]
von: Wei-Ling Guo
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
7
Pediococcus acidilactici FZU106 alleviates high-fat diet-induced lipid metabolism disorder in association with the modulation of intestinal microbiota in hyperlipidemic rats
von: Qing Zhang
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
8
Intestinal microbiomics and liver metabolomics insights into the preventive effects of chromium (III)-enriched yeast on hyperlipidemia and hyperglycemia induced by high-fat and high-fructose diet
von: Mei-Ting Wang
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
9
Effects of the microbial community on the formation of volatile compounds and biogenic amines during the traditional brewing of Hongqu rice wine
von: Gui-Mei Chen
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
10
The dynamics of microbial community and flavor metabolites during the acetic acid fermentation of Hongqu aromatic vinegar
von: Wen-Long Li
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
10
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
10
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...