Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Structural characterization, physicochemical property, and antioxidant activity of polysaccharide components from Eucommia ulmoides leaves
von: Liu, Mengpei
2023, in:
Chemical and Biological Technologies for Agriculture
Wird geladen...
2
Effect of ultrasonic treatment on water-soluble pectin and degrading enzymes in cell wall of persimmon fruit during storage
von: Liu, Mengpei
2023, in:
Journal of food composition and analysis
Wird geladen...
3
Comparison of calcium and ultrasonic treatment on fruit firmness, pectin composition and cell wall-related enzymes of postharvest apricot during storage
von: Liu, Mengpei
2021, in:
Journal of food science and technology
Wird geladen...
4
Effects of postharvest calcium treatmenttreatment on the firmness of persimmon (
von: Liu, Mengpei
2022, in:
Scientia horticulturae
Wird geladen...
5
Effects of lactic acid bacteria on antioxidant activity in vitro and aroma component of Eucommia ulmoides tea
von: Liu, Mengpei
2023, in:
Journal of food science and technology
Wird geladen...
6
Comparison of calcium and ultrasonic treatment on fruit firmness, pectin composition and cell wall-related enzymes of postharvest apricot during storage
von: Liu, Mengpei
2021, in:
Journal of food science and technology
Wird geladen...
7
Effect of poly-ε-lysine incorporated into alginate-based edible coatings on microbial and physicochemical properties of fresh-cut kiwifruit
von: Li, Shunfeng
2017, in:
Neuromyotonia: Clinical, electrophysiological and immunological findings
Wird geladen...
8
Ultrasound enhances calcium absorption of jujube fruit by regulating the cellular calcium distribution and metabolism of cell wall polysaccharides
von: Zhi, Huanhuan
2017, in:
Journal of the science of food and agriculture
Wird geladen...
9
Phylogenetic relationships among five species of Armeniaca Scop. (Rosaceae) using microsatellites (SSRs) and capillary electrophoresis
von: Fu, Dali
2016, in:
Journal of forestry research
Wird geladen...
10
Preparation and characterization of
von: Wang, Shuangshuang
2019, in:
LWT - food science and technology
Wird geladen...
11
Effects of dynamic high-pressure microfluidization on the physicochemical, structural and functional characteristics of
von: Ge, Zhenzhen
2020, in:
LWT - food science and technology
Wird geladen...
12
Methyl jasmonate promotes suberin biosynthesis by stimulating transcriptional activation of AchMYC2 on AchFHT in wound healing of kiwifruit
von: Wei, Xiaopeng
2023, in:
Postharvest biology and technology
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
10
Nein
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
12
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...