Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Effect of Aloe vera and carboxymethyl cellulose‐derived binary blend edible coating on the shelf life of fresh‐cut apple
von: Mansuri M. Tosif
2023, in:
Food Science & Nutrition
Wird geladen...
2
A Concise Review on Taro Mucilage: Extraction Techniques, Chemical Composition, Characterization, Applications, and Health Attributes
von: Mansuri M. Tosif
2022, in:
Polymers
Wird geladen...
3
Fabrication and Characterization of Taro (
von: Mansuri M. Tosif
2024, in:
Gels
Wird geladen...
4
A Comprehensive Review on Plant-Derived Mucilage: Characterization, Functional Properties, Applications, and Its Utilization for Nanocarrier Fabrication
von: Mansuri M. Tosif
2021, in:
Polymers
Wird geladen...
5
A Comprehensive Review on the Interaction of Milk Protein Concentrates with Plant-Based Polyphenolics
von: Mansuri M. Tosif
2021, in:
International Journal of Molecular Sciences
Wird geladen...
6
Starch–Mucilage Composite Films: An Inclusive on Physicochemical and Biological Perspective
von: Mansuri M. Tosif
2021, in:
Polymers
Wird geladen...
7
Application of Taro (
von: Mansuri M. Tosif
2023, in:
Gels
Wird geladen...
8
Apricot Kernel: Bioactivity, Characterization, Applications, and Health Attributes
von: Mansoor Ali Akhone
2022, in:
Foods
Wird geladen...
9
Metal and Metal Oxide Nanoparticle as a Novel Antibiotic Carrier for the Direct Delivery of Antibiotics
von: Harshada Kotrange
2021, in:
International Journal of Molecular Sciences
Wird geladen...
10
Potential of Gum Arabic Functionalized Iron Hydroxide Nanoparticles Embedded Cellulose Paper for Packaging of Paneer
von: Prince Chawla
2021, in:
Nanomaterials
Wird geladen...
11
Influence of Ultra-Heat Treatment on Properties of Milk Proteins
von: Thummalacharla Chaitanya Krishna
2021, in:
Polymers
Wird geladen...
12
Blend of guar/acacia gum as a partial substitute of lecithin in white chocolate: Optimization, characterization, and shelf-life evaluation
von: Harshvardhan Patel
2024, in:
Journal of Agriculture and Food Research
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
12
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...