Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Effect of Unit Operations of Production on the Cyanide Content and Acceptability of Gari
von: Akingbala, J.O.
1993, in:
Journal of food processing and preservation
Wird geladen...
2
Kinetic Analysis of the Fermentation of Mango Juice
von: Adesina, A.A.
1993, in:
Food science & technology
Wird geladen...
3
The Effect of Holding Cassava Roots up to Four Days on Quality Characteristics of Flour Milled from the Roots
von: Ihedioha, O.C.
1996, in:
Journal of food processing and preservation
Wird geladen...
4
Chemical Factors Affecting Acetylation of Cassava Starch
von: Aiyeleye, F.B.
1993, in:
Starch
Wird geladen...
5
COMMUNICATION TO THE EDITOR - Characterization of Kinetics and Thermostability of Acremonium strictum Glucooligosaccharide Oxidase
von: Fan, Z.
2000, in:
Biotechnology and bioengineering
Wird geladen...
6
EFFECT of UNIT OPERATIONS of PRODUCTION ON the CYANIDE CONTENT and ACCEPTABILITY of GARI
von: AKINGBALA, J.O.
1993, in:
Journal of food processing and preservation
Wird geladen...
7
STEEPING OF WHOLE AND DRY MILLED MAIZE KERNELS IN OGI PREPARATION
von: AKINGBALA, J.O.
1987, in:
Journal of food processing and preservation
Wird geladen...
8
THE EFFECT OF HOLDING CASSAVA ROOTS UP TO FOUR DAYS ON QUALITY CHARACTERISTICS OF FLOUR MILLED FROM THE ROOTS
von: IHEDIOH, O. C.
1996, in:
Journal of food processing and preservation
Wird geladen...
9
Emulsifying properties of three African food hydrocolloids: okra (Hibiscus esculentus), dika nut (Irvingia gabonensis), and khan (Belschmiedia sp.)
von: Ndjouenkeu, R.
1997, in:
Plant foods for human nutrition
Wird geladen...
10
Physico-chemical properties and acceptability of yam flour substituted with soy flour
von: Akingbala, J. O.
1995, in:
Plant foods for human nutrition
Wird geladen...
11
Synthesis of geraniol esters in a solvent-free system catalysed by Candida antarctica lipase
von: Oguntimein, G. B.
1995, in:
Biotechnology letters
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
6
Nein
5
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
3
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...