Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Effect of Ajwa Date and Germinated Barley on Lipid Profile in Rats Fed High-Fat Diet
von: Rana Alduwayghiri
2023, in:
Applied Sciences
Wird geladen...
2
Influence of Using Food Delivery Applications on Adult Saudi Female Dietary Habits and Preferences during COVID-19 Lockdown Restrictions: Attitude Survey
von: Reham M. Algheshairy
2022, in:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Wird geladen...
3
Development and Characterization of Multigrain Pan Bread Prepared Using Quinoa, Lupin, and Fenugreek Seeds with Yellow Maize as a Gluten-Free Diet
von: Garsa Alshehry
2022, in:
Journal of Food Quality
Wird geladen...
4
von: Mona S. Almujaydil
2023, in:
Nutrients
Wird geladen...
5
Dietary Habits and Lifestyle Behaviors of Saudi Residents during the COVID-19 Pandemic: A Cross-Sectional Study
von: Taqwa Bushnaq
2022, in:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Wird geladen...
6
The Effect of Chia Seed Extracts against Complete Freund’s Adjuvant-Induced Rheumatoid Arthritis in Rats
von: Huda Aljumayi
2022, in:
Journal of Food Quality
Wird geladen...
7
Phenolics and Volatile Compounds of Fennel (
von: Hassan Barakat
2022, in:
Antioxidants
Wird geladen...
8
Amygdalin: A Review on Its Characteristics, Antioxidant Potential, Gastrointestinal Microbiota Intervention, Anticancer Therapeutic and Mechanisms, Toxicity, and Encapsulation
von: Hassan Barakat
2022, in:
Biomolecules
Wird geladen...
9
Biometabolites of Tamarindus indica play a remarkable cardioprotective role as a functional food in doxorubicin-induced cardiotoxicity models
von: Hashi Akter
2022, in:
Journal of Functional Foods
Wird geladen...
10
Nutritional, Physicochemical, Microstructural, Rheological, and Organoleptical Characteristics of Ice Cream Incorporating
von: Sally S. Sakr
2023, in:
Foods
Wird geladen...
11
Exposure to Bisphenol A Substitutes, Bisphenol S and Bisphenol F, and Its Association with Developing Obesity and Diabetes Mellitus: A Narrative Review
von: Hend F. Alharbi
2022, in:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Wird geladen...
12
Antioxidative potential and ameliorative effects of green lentil (Lens culinaris M.) sprouts against CCl4-induced oxidative stress in rats
von: Hassan Barakat
2022, in:
Frontiers in Nutrition
Wird geladen...
13
Utilization of Active Edible Films (Chitosan, Chitosan Nanoparticle, and CaCl
von: Sherif Fathy El-Gioushy
2022, in:
Coatings
Wird geladen...
14
Correction: Rashid et al. Natural Compounds of
von: Md. Mamunur Rashid
2023, in:
Pharmaceuticals
Wird geladen...
15
Natural Compounds of
von: Md. Mamunur Rashid
2022, in:
Pharmaceuticals
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
15
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
15
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...