Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Influence of Carob Flour and Carob Bean Gum on Rheological Properties of Cocoa and Carob Pastry Fillings
von: Maja Benković
2019, in:
Foods
Wird geladen...
2
Physicochemical and aromatic characterization of carob macerates produced by different maceration conditions
von: Karla Hanousek Čiča
2020, in:
Food Science & Nutrition
Wird geladen...
3
Barrelier’s Speedwell (
von: Dario Kremer
2022, in:
Horticulturae
Wird geladen...
4
High Genetic Diversity and Low Population Differentiation in Wild Hop (
von: Martina Grdiša
2021, in:
Applied Sciences
Wird geladen...
5
Components responsible for antimicrobial activity of propolis from continental and Mediterranean regions in Croatian
von: Ivana Tlak Gajger
2017, in:
Czech Journal of Food Sciences
Wird geladen...
6
Rheological Properties, Water-Holding and Oil-Binding Capacities of Particulate β-Glucans Isolated from Spent Brewer’s Yeast by Three Different Procedures
von: Vlatka Petravić-Tominac
2011, in:
Food Technology and Biotechnology
Wird geladen...
7
Assessment of Drying Characteristics and Texture in Relation with Micromorphological Traits of Carob (Ceratonia silliqua L.) Pods and Seeds
von: Maja Benković
2016, in:
Food Technology and Biotechnology
Wird geladen...
8
Aqueous Extracts of Four Medicinal Plants and Their Allelopathic Effects on Germination and Seedlings: Their Morphometric Characteristics of Three Horticultural Plant Species
von: Renata Erhatić
2023, in:
Applied Sciences
Wird geladen...
9
How does Computer vision compare to standard colorimeter in assessing the seed coat color of common bean (Phaseolus vulgaris L.)?
von: Filip Varga
2019, in:
Journal of Central European Agriculture
Wird geladen...
10
Evaluation of Antiphytoviral and Antibacterial Activity of Essential Oil and Hydrosol Extracts from Five
von: Marija Nazlić
2023, in:
Agriculture
Wird geladen...
11
Phytochemical Traits and Biological Activity of
von: Dario Kremer
2021, in:
Horticulturae
Wird geladen...
12
Hydrodistillation and Microwave Extraction of Volatile Compounds: Comparing Data for Twenty-One
von: Valerija Dunkić
2022, in:
Plants
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
12
Bulgarian
1
Czech
1
Hungarian
1
Polish
1
Swedish
1
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...