Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Housekeeping Proteins in Meat Quality Research: Are They Reliable Markers for Internal Controls in Western Blot? A Mini Review
von: Chaoyu Zhai
2022, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
2
Partial Purification of Peroxiredoxin-2 From Porcine Skeletal Muscle
von: Edward M;. Steadham
2021, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
3
Review of Postmortem Protein Oxidation in Skeletal Muscle and the Role of the Peroxiredoxin Family of Endogenous Antioxidants
von: Brian M Patterson
2023, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
4
Compositional Differences Among Types of Mechanically Separated Chicken and Their Influence on Physicochemical Attributes of Frankfurter-Type Sausages
von: Danika K. Miller
2021, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
5
Acute Heat Stress and Reduced Nutrient Intake Alter Intestinal Proteomic Profile and Gene Expression in Pigs.
von: Sarah C Pearce
2015, in:
PLoS ONE
Wird geladen...
6
Thermal Imaging Efficacy in Predicting Trim Loss from Cull Sow Carcasses
von: Ben D Peyer
2023, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
7
Carcass Characteristics and Quality Attributes of Beef from Cattle Supplemented Zinc and Ractopamine Hydrochloride
von: Edward M;. Steadham
2023, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
8
Investigation of the Sarcoplasmic Proteome Contribution to the Development of Pork Loin Tenderness
von: D. Andy King
2020, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
9
The Influence of Supranutritional Zinc and Ractopamine Hydrochloride Supplementation on Early Postmortem pH Decline and Meat Quality Development of Beef
von: Edward M;. Steadham
2021, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
10
Contribution of Early-Postmortem Proteome and Metabolome to Ultimate pH and Pork Quality
von: Amanda C Outhouse
2021, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
11
Effects of Diet and Genetics on Growth Performance of Pigs in Response to Repeated Exposure to Heat Stress
von: Wendy M. Rauw
2017, in:
Frontiers in Genetics
Wird geladen...
12
The Effect of Rapid Chilling of Pork Carcasses during the Early Postmortem Period on Fresh Pork Quality
von: Aaron Blakely
2019, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
13
Novel Observations of Peroxiredoxin-2 Profile and Protein Oxidation in Skeletal Muscle From Pigs of Differing Residual Feed Intake and Health Status
von: Amanda C Outhouse
2021, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
14
Influence of postmortem aging and post-aging freezing on pork loin quality attributes
von: Amanda C. Outhouse
2019, in:
Meat and Muscle Biology
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
14
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
14
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...