Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Use of non-Saccharomyces yeast strains coupled with ultrasound treatment as a novel technique to accelerate ageing on lees of red wines and its repercussion in sensorial parameters
von: Kulkarni, Priyanka
2015transfer abstract, in:
Assessment of urban identity through a matrix of cultural landscapes
Wird geladen...
2
The phenolic composition of red wine vinegar produced in barrels made from different woods
von: Cerezo, Ana B.
2008, in:
Food chemistry
Wird geladen...
3
Yeast influence on the formation of stable pigments in red winemaking
von: Morata, Antonio
2016, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
4
Yeast influence on the formation of stable pigments in red winemaking
von: Morata, Antonio
2016, in:
Food chemistry
Wird geladen...
5
Applications of nanotechnology in the winemaking process
von: Loira, Iris
2020, in:
European food research and technology
Wird geladen...
6
Antioxidant activity of Potentilla fulgens: An alpine plant of western Himalaya
von: Cerezo, Ana B.
2010, in:
Journal of food composition and analysis
Wird geladen...
7
Formation of polymeric pigments in red wines through sequential fermentation of flavanol-enriched musts with non-
von: Escott, Carlos
2017, in:
Food chemistry
Wird geladen...
8
Electron Beam Irradiation of Wine Grapes: Effect on Microbial Populations, Phenol Extraction and Wine Quality
von: Morata, Antonio
2015, in:
Food and bioprocess technology
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
5
Nein
3
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
6
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...