Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Effect of Homogenization Pressure and Oil Load on the Emulsion Properties and the Oil Retention of Microencapsulated Basil Essential Oil (Ocimum basilicum L.)
von: Garcia, Lorena Costa
2012, in:
Drying technology
Wird geladen...
2
Determination of critical storage conditions of coffee oil microcapsules by coupling water sorption isotherms and glass transition temperature
von: Frascareli, Elen Cristina
2012, in:
International journal of food science & technology
Wird geladen...
3
Influence of Process Conditions on the Mass Transfer Kinetics of Pulsed Vacuum Osmotically Dehydrated Mango Slices
von: Ito, Ana Paula
2007, in:
Drying technology
Wird geladen...
4
Influence of Process Conditions on the Mass Transfer Kinetics of Pulsed Vacuum Osmotically Dehydrated Mango Slices
von: Ito, Ana Paula
2007, in:
Drying technology
Wird geladen...
5
Nanoemulsification of Essential Oil Blend by Ultrasound: Optimization of Physicochemical, Antioxidant Properties, and Activity Against Escherichia coli
von: Torres Neto, Luiz
2023, in:
Food and bioprocess technology
Wird geladen...
6
Combination of enzyme-assisted extraction and high hydrostatic pressure for phenolic compounds recovery from grape pomace
von: Cascaes Teles, Aline Soares
2021transfer abstract, in:
Al
Wird geladen...
7
Microencapsulation of marjoram essential oil as a food additive using sodium alginate and whey protein isolate
von: Mazza, Karen Elbert Leal
2023, in:
International journal of biological macromolecules
Wird geladen...
8
Lycopene-rich watermelon concentrate used as a natural food colorant: Stability during processing and storage
von: Galdeano, Melicia Cintia
2022, in:
Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece
Wird geladen...
9
Influence of the emulsion homogenization method on the stability of chia oil microencapsulated by spray drying
von: Alcântara, Maristela Alves
2019, in:
Powder technology
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
5
Nein
4
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
5
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...