Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Polysaccharide peptides from Ganoderma lucidum ameliorate lipid metabolic disorders and gut microbiota dysbiosis in high-fat diet-fed rats
von: Xu-Cong Lv
2019, in:
Journal of Functional Foods
Wird geladen...
2
Comparative Transcriptomic and Metabolomic Analyses Reveal the Regulatory Effect and Mechanism of Tea Extracts on the Biosynthesis of
von: Wen-Long Li
2022, in:
Foods
Wird geladen...
3
Anti-Diabetic Effects of Ethanol Extract from
von: Zi-Rui Huang
2022, in:
Foods
Wird geladen...
4
The Protective Effects of Ganoderic Acids from
von: Ying-Jia Cao
2022, in:
Foods
Wird geladen...
5
Evaluation of Volatile Profile and In Vitro Antioxidant Activity of Fermented Green Tea Infusion With Pleurotus sajor-caju (Oyster Mushroom)
von: Wei-Ying Su
2022, in:
Frontiers in Nutrition
Wird geladen...
6
Corrigendum to “Ganoderic acids-rich ethanol extract from Ganoderma lucidum protects against alcoholic liver injury and modulates intestinal microbiota in mice with excessive alcohol intake” [Curr. Res. Food Sci. 5(2022) 515–530]
von: Wei-Ling Guo
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
7
Ganoderic acids-rich ethanol extract from Ganoderma lucidum protects against alcoholic liver injury and modulates intestinal microbiota in mice with excessive alcohol intake
von: Wei-Ling Guo
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
8
Pediococcus acidilactici FZU106 alleviates high-fat diet-induced lipid metabolism disorder in association with the modulation of intestinal microbiota in hyperlipidemic rats
von: Qing Zhang
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
9
Intestinal microbiomics and liver metabolomics insights into the preventive effects of chromium (III)-enriched yeast on hyperlipidemia and hyperglycemia induced by high-fat and high-fructose diet
von: Mei-Ting Wang
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
10
Effects of the microbial community on the formation of volatile compounds and biogenic amines during the traditional brewing of Hongqu rice wine
von: Gui-Mei Chen
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
11
The dynamics of microbial community and flavor metabolites during the acetic acid fermentation of Hongqu aromatic vinegar
von: Wen-Long Li
2022, in:
Current Research in Food Science
Wird geladen...
12
Screening and identification of Monacus strain with high TMP production and statistical optimization of its culture medium composition and liquid state fermentation conditions using response surface methodology (RSM)
von: Rui-Bo Jia
2017, in:
Biotechnology & Biotechnological Equipment
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
12
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...