Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Screening of marine sediment-derived microorganisms and their bioactive metabolites: a review
von: Yao, Hongli
2023, in:
World journal of microbiology and biotechnology
Wird geladen...
2
Vinyl‐addition type norbornene copolymers containing flexible spacers and sulfonated pendant groups for proton exchange membranes
von: Yao, Hongli
2013, in:
Journal of applied polymer science
Wird geladen...
3
Microbial-derived salt-tolerant proteases and their applications in high-salt traditional soybean fermented foods: a review
von: Yao, Hongli
2023, in:
Bioresources and Bioprocessing
Wird geladen...
4
A class of nonstationary interproximate subdivision algorithm for interpolating feature data points
von: Zhang, Li
2022, in:
The visual computer
Wird geladen...
5
A class of nonstationary interproximate subdivision algorithm for interpolating feature data points
von: Zhang, Li
2022, in:
The visual computer
Wird geladen...
6
Heterologous expression and characterization of amine oxidases from
von: Liu, Shuangping
2022, in:
LWT - food science and technology
Wird geladen...
7
Fabrication of non-iridescent structural color on silk surface by rapid polymerization of dopamine
von: Zhu, Xiaowei
2020, in:
Progress in organic coatings
Wird geladen...
8
Producing Acetic Acid of Acetobacter pasteurianus by Fermentation Characteristics and Metabolic Flux Analysis
von: Wu, Xuefeng
2018, in:
Applied biochemistry and biotechnology
Wird geladen...
9
Effects of mixed cultures of Candida tropicalis and aromatizing yeast in alcoholic fermentation on the quality of apple vinegar
von: Liu, Qing
2019, in:
3 Biotech
Wird geladen...
10
Production of vinegar from purple sweet potato in a liquid fermentation process and investigation of its antioxidant activity
von: Wu, Xuefeng
2017, in:
3 Biotech
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
8
Nein
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
9
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...