Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Effect of sulfur dioxide addition in wild yeast population dynamics and polyphenolic composition during spontaneous red wine fermentation from Vitis vinifera cultivar Agiorgitiko
von: Pateraki, Chryssanthi
2014, in:
European food research and technology
Wird geladen...
2
Amino acid content of Agiorgitiko (Vitis vinifera L. cv.) grape cultivar grown in representative regions of Nemea
von: Petropoulos, Sofoklis
2018, in:
European food research and technology
Wird geladen...
3
The Effect of Water Deficit on Two Greek
von: Anastasios Alatzas
2021, in:
Plants
Wird geladen...
4
Fuzzy logic tool for wine quality classification
von: Petropoulos, Sofoklis
2017, in:
Computers and electronics in agriculture
Wird geladen...
5
Influence of some viticultural practices on the polyphenolic content of wines produced from cv. Agiorgitiko (
von: Sofoklis Petropoulos
2011, in:
OENO One
Wird geladen...
6
Addition of wood chips in red wine during and after alcoholic fermentation: differences in color parameters, phenolic content and volatile composition
von: Maria Kyraleou
2016, in:
OENO One
Wird geladen...
7
Characterization of grape and wine proanthocyanidins of Agiorgitiko (Vitis vinifera L. cv.) cultivar grown in different regions of Nemea
von: Petropoulos, Sofoklis
2017, in:
2H-5,10,15,20-tetrakis(
Wird geladen...
8
Oenological Potential of Autochthonous
von: Dimitrios Kontogiannatos
2021, in:
Beverages
Wird geladen...
9
Fuzzy logic tool for wine quality classification
von: Petropoulos, Sofoklis
2017, in:
Analytical heat transfer model for coaxial heat exchangers based on varied heat flux with borehole depth
Wird geladen...
10
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
von: Dourtoglou, Vassilis
2014, in:
Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn
Wird geladen...
11
Differentiation of Wines Treated with Wood Chips Based on Their Phenolic Content, Volatile Composition, and Sensory Parameters
von: Kyraleou, Maria
2015, in:
Journal of food science
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
9
Nein
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
11
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...