Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
The Effect of Arsenic on the Free Amino Acid Composition in Soil
von: Okunev R.V.
2015, in:
Učenye Zapiski Kazanskogo Gosudarstvennogo Universiteta: Seriâ Estestvennye Nauki
Wird geladen...
2
AMINOACID COMPOSITION OF PÂTÉ BASED ON MARAL MEAT AND PROTEIN ENRICHER
von: Okuskhanova E.K.
2015, in:
Техника и технология пищевых производств
Wird geladen...
3
Seaweeds from the Portuguese coast as a source of proteinaceous material: Total and free amino acid composition profile
von: Vieira, Elsa Ferreira
2018, in:
Food chemistry
Wird geladen...
4
Development of a robust 30-minute reverse-phase high pressure liquid chromatography method to measure amino acids using widely available equipment and its comparison to current clinical ion-exchange chromatography measurement
von: G. Cunningham
2022, in:
Molecular Genetics and Metabolism Reports
Wird geladen...
5
Amino acid content in seaweeds from the Magellan Straits (Chile)
von: Astorga-España, Mª. Soledad
2016, in:
2H-5,10,15,20-tetrakis(
Wird geladen...
6
Macroporous monoliths for biodegradation study of polymer particles considered as drug delivery systems
von: Volokitina, M.V.
2017, in:
Monitoring the changes in physicochemical, sensory properties and microbiota of village-type homemade yoghurts along three consecutive back-slopping procedures
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
6
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
5
Russian
2
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...