Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Comparison of models for estimating methane emission factor for enteric fermentation of growing-finishing Hanwoo steers
von: Jo, Namchul
2016, in:
SpringerPlus
Wird geladen...
2
Comparative Pharmacokinetics and Bioequivalence of Pour-On Ivermectin Formulations in Korean Hanwoo Cattle
von: Suyoung Kim
2023, in:
Antibiotics
Wird geladen...
3
A Comparison of the Meat Qualities from the Hanwoo (Korean Native Cattle) and Holstein Steer
von: Hur, Sun Jin
2008, in:
Food and bioprocess technology
Wird geladen...
4
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
von: Kim, Hyun-Jung
2015, in:
Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
Wird geladen...
5
Genetic variants and signatures of selective sweep of Hanwoo population (Korean native cattle)
von: Heebal Kim
2013, in:
BMB Reports
Wird geladen...
6
Effects of reducing inclusion rate of roughages by changing roughage sources and concentrate types on intake, growth, rumen fermentation characteristics, and blood parameters of Hanwoo growing cattle ()
von: Seoyoung Jeon
2019, in:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Wird geladen...
7
Histology and lectin histochemistry in the vomeronasal organ of Korean native cattle, Bos taurus coreanae
von: Sungwoong Jang
2021, in:
Journal of Animal Reproduction and Biotechnology
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
7
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
7
Korean
1
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...