Weiter zum Inhalt
Start Suche
Toggle navigation
Merkliste (
0
)
(Voll)
Sprache
English
Deutsch
Mein Konto
Abmeldung
Anmelden
Suchen
Erweiterte Suche
Suchverlauf
Suche im alten Katalog
Die von der HCU lizenzierten E-Medien sind aus lizenzrechtlichen Gründen nur im HCU-Netz frei nutzbar (
Tipps zum Zugriff für HCU-Angehörige
)
Bücher & mehr
Aufsätze
1
Microbial conversion of pomegranate peels to biovanillin using submerged fermentation and process optimization through statistical design
von: Saeed, Shagufta
2022, in:
Biomass Conversion and Biorefinery
Wird geladen...
2
Biotransformation of wheat straw into biovanillin by solid-state fermentation and optimization of conditions parameters through response surface methodology
von: Mehmood, Tahir
2022, in:
Biomass Conversion and Biorefinery
Wird geladen...
3
Biosynthesis of vanillin from vanillyl alcohol by recombinant
von: Cai, Shun-Ju
2023, in:
Industrial crops and products
Wird geladen...
4
Biovanillin: production concepts and prevention of side product formation
von: Galadima, Ahmed Ibrahim
2019, in:
Biomass Conversion and Biorefinery
Wird geladen...
5
One-Step Conversion of Lemongrass Leaves Hydrolysate to Biovanillin by Phanerochaete chrysosporium ATCC 24725 in Batch Culture
von: Galadima, Ahmed Ibrahim
2019, in:
Waste and biomass valorization
Wird geladen...
6
Improvement of biovanillin production with two-stage pH control strategy from lemongrass leaves hydrolysates using Phanerochaete chrysosporium ATCC 24725 in batch culture
von: Galadima, Ahmed Ibrahim
2020, in:
Biomass Conversion and Biorefinery
Wird geladen...
7
Alkaline Hydrolysate of Oil Palm Empty Fruit Bunch as Potential Substrate for Biovanillin Production via Two-Step Bioconversion
von: Zulkarnain, Aisyah
2016, in:
Waste and biomass valorization
Wird geladen...
8
Valorization of Fruit Peels into Biovanillin and Statistical Optimization of Process Using
von: Tahir Mehmood
2022, in:
Fermentation
Wird geladen...
9
Authentication of vanillin ex glucose – A first study on the influence of the glucose-source on the δ13C and δ2H value
von: Wilde, Amelie Sina
2022transfer abstract, in:
Defining Tumour Shape Irregularity for Preoperative Risk Stratification of Clinically Localised Renal Cell Carcinoma
Wird geladen...
10
Biotransformation of Agricultural By-Products into Biovanillin through Solid-State Fermentation (SSF) and Optimization of Different Parameters Using Response Surface Methodology (RSM)
von: Tahir Mehmood
2022, in:
Fermentation
Wird geladen...
11
Isotopic characterization of vanillin ex glucose by GC-IRMS : New challenge for natural vanilla flavour authentication?
von: Wilde, Amelie S.
26 June 2019, in:
Food control
Wird geladen...
12
Isotopic characterization of vanillin ex glucose by GC-IRMS - New challenge for natural vanilla flavour authentication?
von: Wilde, Amelie S.
2019transfer abstract, in:
Defining Tumour Shape Irregularity for Preoperative Risk Stratification of Clinically Localised Renal Cell Carcinoma
Wird geladen...
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Sortieren & Filtern
Sortieren nach
Relevanz
Neueste zuerst
Älteste zuerst
Autor*in
Titel
Einschränken auf E-Medien
Bibliothek
Standort (Printmedien)
Online
Ja
12
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Sprache
English
12
Nicht das Richtige dabei?
Schreiben Sie uns!
Wird geladen...