The effects of business process outsourcing on the quality of catering services in tertiary education industry in Zimbabwe

The study sought to determine the effects of Business Process Outsourcing (BPO) on service quality of catering services in the tertiary education industry. Specifically, the outcome variables were food quality, service quality, and the quality of ambience. A statistically determined sample size of 2...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mukucha, Paul [verfasserIn]

Manyika, Tecla [verfasserIn]

Madhuku, Garvin [verfasserIn]

Chari, Felix [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung 4.0 International ; CC BY 4.0

Schlagwörter:

Business process outsourcing

food quality

quality service

quality of ambience

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Cogent business & management - London : Taylor & Francis, 2014, 7(2020), 1, Artikel-ID 1741314, Seite 1-11

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2020 ; number:1 ; elocationid:1741314 ; pages:1-11

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1080/23311975.2020.1741314

Katalog-ID:

1772125296

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!