Determination of commodity characteristics of emulsion based on low-methoxylated pectin for dishes of the "Eat Healthy" system in the restaurant service

Gespeichert in:
Autor*in:

Nikitchina, Tatiana [verfasserIn]

Manoli, Tatiana [verfasserIn]

Lebedenko, Tetiana [verfasserIn]

Kozhevnikova, Viktoriia [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung 4.0 International ; CC BY 4.0

Schlagwörter:

commodity characteristics

complex organoleptic indicators

healthy nutrition

low­methoxylated apple pectin

food emulsions

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Technology audit and production reserves - Kharkiv : SPC PC Technology center, 2018, 5(2021), 3/61, Seite 21-25

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2021 ; number:3/61 ; pages:21-25

Links:

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DOI / URN:

10.15587/2706-5448.2021.242280

Katalog-ID:

1797121057

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