Consumption patterns of organic vegetable consumers in Ghana

The study examined organic vegetable attributes, consumer decisions and consumption patterns of consumers in Ghana. A sample of 399 consumers was selected using a simple random sampling technique and data was collected through structured questionnaires. The study analyzed the important attributes of...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wongnaa, Camillus Abawiera [verfasserIn]

Prah, Stephen [verfasserIn]

Austin, Samuel Asare [verfasserIn]

Agyei Amponsah, Emmanuel [verfasserIn]

Achina, Caleb [verfasserIn]

Aban Ekow, Davis [verfasserIn]

Mazzola, Iddris Hudard [verfasserIn]

Tweneboa Kwaku, Samuel [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Rechteinformationen:

Open Access

Namensnennung - Nicht kommerziell - Keine Bearbeitungen 4.0 International ; CC BY-NC-ND 4.0

Schlagwörter:

Consumption pattern

Cragg double hurdle

Ghana

Ordered logistic regression

Organic vegetables

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Cleaner and responsible consumption - Amsterdam : Elsevier, 2010, 12(2024) vom: März, Artikel-ID 100159, Seite 1-14

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2024 ; month:03 ; elocationid:100159 ; pages:1-14

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1016/j.clrc.2023.100159

Katalog-ID:

1886819572

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!