Oxidation Roasting of Fine-Grained Carbonaceous Gold Ore: The Effect of Aeration Rate

The oxidation roasting of carbon-bearing micro-fine gold can eliminate or weaken the robbing effect of carbonaceous materials and clay, and destroy the encapsulation of micro-fine gold. The micropores produced by gas escaping during the roasting process are conducive to the diffusion of leaching age...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Hui Li [verfasserIn]

Wei Xiao [verfasserIn]

Jianping Jin [verfasserIn]

Yuexin Han [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

carbonaceous fine-grained gold ores

oxidation roasting

aeration rate

microporous structure

Übergeordnetes Werk:

In: Minerals - MDPI AG, 2012, 11(2021), 6, p 558

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:6, p 558

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/min11060558

Katalog-ID:

DOAJ002895560

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!