One-Day Molecular Detection of <i<Salmonella</i< and <i<Campylobacter</i< in Chicken Meat: A Pilot Study

<i<Salmonella</i< and <i<Campylobacter</i< ssp. are bacterial pathogens responsible for most foodborne infections in EU countries. Poultry serves as a reservoir for these pathogens, and its important role in the meat industry makes it essential to develop a rapid detection as...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Andrea Zendrini [verfasserIn]

Valentina Carta [verfasserIn]

Virginia Filipello [verfasserIn]

Laura Ragni [verfasserIn]

Elena Cosciani-Cunico [verfasserIn]

Sara Arnaboldi [verfasserIn]

Barbara Bertasi [verfasserIn]

Niccolò Franceschi [verfasserIn]

Paolo Ajmone-Marsan [verfasserIn]

Dario De Medici [verfasserIn]

Marina Nadia Losio [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

LAMP

poultry

foodborne diseases

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 10(2021), 5, p 1132

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2021 ; number:5, p 1132

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods10051132

Katalog-ID:

DOAJ00343947X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!